Parmesaani-kana fetalla

Laita kanafileet rypsiöjlyllä öljytylle kuumalle pannulle.

Mausta fileet pippurilla ja ruhosipulilla, ehkä lisää hitu suolaa.

Paista fileet lähes kypsiksi.

Lisää raastettu parmesaani ja feta.

Paista fileet kypsiksi.

Tarjoa fileet keitetyn parsan kera, pannulle jää juustoista mehevä kastike...

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton1280g1370kcal295.7g0g19.2g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)640g960kcal102.4g25.6g51.2g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)96g691kcal0g0g76.8g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g141g541kcal33.8g0g46.5g0g
Maustepippuri, annos 1g16g0.5kcal0g0g0.2g0g
Ruohosipuli 67g15kcal0.9g1.1g0.4g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4480g7154kcal865.6g53.4g388.6g3.2g
Valittu annoskoko2240g3577kcal432.8g26.7g194.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna1120g1789kcal216.4g13.4g97.2g0.8g
Arvot/100g100g160kcal19.3g1.2g8.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375153