Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g1687g1603kcal135g236.2g11.8g135g
Sipuli (kuorittu)164g44kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Valkosipuli 38g41kcal3g6.1g0.2g0.8g
Oliiviöljy 164g1450kcal0g0g164g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g47g9kcal0g3g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka141g115kcal4.8g26.7g1.4g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4480g6525kcal289.8g559.8g355.4g280g
Valittu annoskoko2240g3263kcal144.9g279.9g177.7g140g
Annoskoko puolitettuna1120g1631kcal72.5g140g88.9g70g
Arvot/100g100g146kcal6.5g12.5g7.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678