Feta-parsakaalipiiras

Sekoita 125 grammaan maitorahkaa pehmeä voi ja jauho-leivinjauheseos.

Vuoraa taikinalla n. 28 cm:n piirasvuoka.

Keitä parsakaalia vähässä vedessä 2-3 minuuttia, valuta ja jäähdytä.

Pilko parsakaalia tarvittaessa ja levitä pohjalle.

Lisää valutetut fetakuutiot.

Kaada muna-maitorahka-kermaseos päälle.

Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Saruska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,3439g285kcal48.2g18.4g1.3g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)219g1579kcal0.2g0.2g175.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 228g782kcal23.2g159.6g2.7g8g
Leivinjauhe 8.8g15kcal0.5g3.3g0g0g
Parsakaali, pakaste, Apetit351g74kcal11.6g6.7g0g8.8g
Salaattijuusto, kevyt (Pirkka), annos 200g351g649kcal77.2g7g35.1g0g
Kananmuna kuoreton 289g413kcal36.2g0.9g29.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl351g1193kcal7g10.5g122.8g0g
Oregano, kuivattu 3.5g11kcal0.4g0.8g0.4g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4480g10001kcal409g414.8g734.8g36.6g
Valittu annoskoko2240g5001kcal204.5g207.4g367.4g18.3g
Annoskoko puolitettuna1120g2500kcal102.3g103.7g183.7g9.2g
Arvot/100g100g223kcal9.1g9.3g16.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93245