Kuorrutetut suklaamuffinit

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa munat joukkoon.

Sekoita kuiva-aineet keskenään.

Lisää ne ja maito taikinaan.

Sekoita tasaiseksi varovasti.

Rouhi tumma suklaa veitsellä ja sekoita taikinaan.

Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Anna muffinien jäähtyä kunnolla.

Vatkaa sillä aikana sulatettu valkosuklaa ja tuorejuusto sekaisin.

Pursota jäähtyneiden muffinien päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 150g1088kcal1.8g0.6g121.9g0g
Sokeri170g690kcal0g169.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu116g146kcal12.8g0.3g10.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen150g50kcal4.9g7.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 228g781kcal23.2g159.3g2.7g8g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton120g384kcal27.7g12.6g25g0g
Tumma suklaa leivontaan (Fazer), annos 250g500g2600kcal22.5g265g160g55g
Valkoinen leivontasuklaa (Fazer), annos 5g400g2240kcal26g228g136g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton400g640kcal32g16g52g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4487g17273kcal302.8g1725.4g1016g126g
Valittu annoskoko2244g8637kcal151.4g862.7g508g63g
Annoskoko puolitettuna1122g4318kcal75.7g431.4g254g31.5g
Arvot/100g100g385kcal6.7g38.5g22.6g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202302