Kaalikeitto (kaali,sipuli,varsiselleri,vpaprika,tomaattimurska)

Sippua kasvikset ja ruskista niitä tovi niin, että kasvikset saavat väriä.

Lissä tomaattimurska ja neste sekä kasvisliemikuutiot.

Haduta miedolla lämmöllä n. 2 h. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 374 grammaa

Calore
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali240g58kcal2.9g8.2g0.5g5g
Selleri, annos 50g300g42kcal3g9g0g0g
Paprika, vihre60g10kcal0.5g1.5g0.2g1.1g
Tomaattimurska 600g176kcal3.4g31.8g1.2g11.4g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Kasvisliemikuutio 20g60kcal1.9g2.7g4.6g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 899g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu6g6.2kcal0.5g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4488g770kcal27.6g120g13.4g39.8g
Valittu annoskoko2244g385kcal13.8g60g6.7g19.9g
Annoskoko puolitettuna1122g193kcal6.9g30g3.4g10g
Arvot/100g100g17kcal0.6g2.7g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350639