Nakkikastike

Pilko nakit ja kuullota öljyssä.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Jätä osa vedestä lasiin ja sekoita siihen jauhot.

Kaada suurus kiehuvaan kastikkeesen ja hämennä.

Lisää ketsuppi ja suolakurkkukuutiot.

Lisää creme bonjour ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marica2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, kevyt, keskiarvo 450g706kcal51.6g22.9g45.5g0.3g
Vesi1050g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 60g206kcal6.1g42g0.7g2.1g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%375g488kcal11.3g7.5g48.8g0.4g
Suolakurkkuviipaleet, suolamausteliemessä (Felix)225g34kcal1.4g6.8g0.5g0g
Lihaliemikuutio Maggi17g46kcal1.5g1.2g3.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Ketsuppi, Felix60g54kcal0.6g12.6g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4488g3202kcal145g186g214.2g5.6g
Valittu annoskoko2244g1601kcal72.5g93g107.1g2.8g
Annoskoko puolitettuna1122g801kcal36.3g46.5g53.6g1.4g
Arvot/100g100g71kcal3.2g4.1g4.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186609