Rahkalettu

Sekoita purkillinen rahkaa, kaksi kananmunaa ja puoli desiä vehnäjauhoja tasaiseksi seokseksi.

Lisää ruokalusikallinen sokeria ja suolaa maun mukaan.

Paista öljytyllä pannulla paksuna lettuna.

Kevyempi versio: korvaa sokeri makeutusaineella tai jätä kokonaan pois, käytä yksi kokonainen kananmuna ja kaksi valkuaista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Piirula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki141g79kcal12g7g0.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)56g71kcal6.2g0.2g5.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 17g58kcal1.7g11.8g0.2g0.6g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 6.8g27kcal0g6.7g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g520kcal39.8g51.4g16.8g1.2g
Valittu annoskoko225g260kcal19.9g25.7g8.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna113g130kcal10g12.9g4.2g0.3g
Arvot/100g100g115kcal8.8g11.4g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108747