Jogurttileipä

Lämmitä 1,5 dl vettä kädenlämpöiseksi ja lisää hiiva.

Sekoita joukkoon jogurtti.

Vaivaa joukkoon jauhot ja anna kohota lämpimässä paikassa n. 45 min. Paista 200 asteessa 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 800 grammaa

Susanna73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 7g5.2kcal0.9g0.1g0g0.5g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)56g78kcal4.2g3g5.6g0g
Ruisjauho Pirkka113g343kcal10.9g68.6g2.3g16.9g
Kananmuna kuoreton 7g10kcal0.9g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g872kcal33.8g143.4g17.2g34.8g
Valittu annoskoko225g436kcal16.9g71.7g8.6g17.4g
Annoskoko puolitettuna113g218kcal8.5g35.9g4.3g8.7g
Arvot/100g100g194kcal7.5g31.9g3.8g7.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109432