Marinoitu kuha

Ensin valmistetaan marinadi:

Sipuliksi kannattaa valita kevätsipuli, joka pilkotaan varsineen.

Makeutta antamaan voi käyttää mitä tahansa tummaa sokeria (itse käytin muscovadoa).

Jos haluaa jättää sokerin kokonaan pois, kannattaa käyttää makeaa soijakastiketta.

Limestä puristetaan vähän mehua ja raastetaan kuorta mukaan.

Kalafileiden annetaan marinoitua noin tunti ennen paistamista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Inkivääri, tuore, silputtu5.6g4.5kcal0.1g1g0g0.1g
Soijakastike 20g12kcal1g1.9g0g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Fariinisokeri5.6g23kcal0g5.6g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g5.6g11kcal0g2.5g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g11g4.1kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Kuhafile, raaka150g108kcal24.3g0g1.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g468kcal51.4g24.2g17.4g1.4g
Valittu annoskoko225g234kcal25.7g12.1g8.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna113g117kcal12.9g6.1g4.4g0.4g
Arvot/100g100g104kcal11.4g5.4g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118833