Hirvipata perinteinen

Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 75g84kcal15.8g0g2.2g0g
Porkkana 47g15kcal0.3g2.6g0.1g1.2g
Peruna, uusi 38g29kcal0.6g6g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 38g15kcal0.2g0.9g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g303kcal34.6g21.6g5g4.2g
Valittu annoskoko225g151kcal17.3g10.8g2.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna113g76kcal8.7g5.4g1.3g1.1g
Arvot/100g100g67kcal7.7g4.8g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128706