Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka75g126kcal15g0g7.5g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g38g21kcal1.2g2.4g0.8g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g19g49kcal2.8g0g4.1g0g
Tomaattimurska 94g28kcal0.5g5g0.2g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g446kcal39g14.8g25.2g3.6g
Valittu annoskoko225g223kcal19.5g7.4g12.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna113g112kcal9.8g3.7g6.3g0.9g
Arvot/100g100g99kcal8.7g3.3g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570