Elsassin pata

Määrät eivät ole varsinaisesti määriä, vaan se suhde, jolla aineksia pitää sekoittaa pataan.

- huuhtaise hapankaalia
- ruskista liha, nakki ja pekoni
- säästä lihanpaistamisrasvat ja lisää joukkoon vettä
- Laita ainekset patan ja anna hautua piiiiitkä tovi
- valkosipuli sopii myös

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Lapanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali56g12kcal0.7g1.9g0.1g1.2g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)27g63kcal3.1g0.1g5.3g0g
Porsaanpaisti vähärasvainen 34g55kcal9.5g0g1.9g0g
Lihapullat saarioinen11g27kcal1.7g1.1g1.7g0.2g
Hapankaali 56g16kcal0.6g2.4g0.1g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g6.9kcal0.1g1.5g0g0.6g
Pekoni, paistettu 11g58kcal1.8g0g5.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g4.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana451g477kcal35.2g14.4g29.6g6.6g
Valittu annoskoko225g239kcal17.6g7.2g14.8g3.3g
Annoskoko puolitettuna113g119kcal8.8g3.6g7.4g1.7g
Arvot/100g100g106kcal7.8g3.2g6.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140351