Karitsanlihakebakot

Sekoita aineet keskenään ja muotoile öljytyillä käsillä taikinasta n. 10 - 12 cm pitkiä, grillimakkaran paksuisia pötköjä.

Tuikkaa pötköjen sisään grillivartaat ja paista 225 asteisessa uunissa 15 - 20 min.

Tarjoile sopivan kastikkeen (esim.

tzatsiki) sekä vaikkapa grillivihannesten kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g150g214kcal30g0g10.5g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 19g43kcal0.9g3.3g2.6g1.1g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g34g91kcal6.1g0.7g7.1g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.2g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g714kcal74.8g10.8g40.4g3.2g
Valittu annoskoko225g357kcal37.4g5.4g20.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna112g179kcal18.7g2.7g10.1g0.8g
Arvot/100g100g159kcal16.6g2.4g9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207984