Tomaatti-mozzarella patongit

Paista patongit.

Halkaise jäähtyneet patongit puoliksi pitkittäin ja levitä pestoa molemmille puolikkaille (pesto voidaan halutessa korvata oliiviöljyllä).

Siivuta tomaatit ja mozzarella ja kokoa patongit.

Asettele tomaattia ja mozzarellaa vuorotellen patongin päälle.

Pistä valmiit patongit vielä puoliksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mokso1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Esipaistettu patonki Rainbow 1 kpl (150g)113g270kcal8.8g56.3g1.4g3g
Pesto (Pirkka)3.8g22kcal0.2g0.1g2.3g0.2g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g15g37kcal2.7g0.1g2.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g94g19kcal0.6g3.6g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g695kcal24.6g120.2g13.8g9g
Valittu annoskoko225g348kcal12.3g60.1g6.9g4.5g
Annoskoko puolitettuna113g174kcal6.2g30.1g3.5g2.3g
Arvot/100g100g154kcal5.5g26.7g3.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238484