Karpin kaalilaatikko

Keitä kaali lihaliemessä n 20min).

Paista jauheliha ja sipulit, lisää suola ja pippuri.

Sekoita kerma ja munat paistovuoassa.

Lisää kaalit ja jauheliha vuokaan.

Sekoita.

Paista 225 c, kunnes pinta on sopivan ruskeaa.

Anna vetäytyä hetki, jotta neste tasaantuu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Aminohappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali104g22kcal1.3g3.5g0.2g2.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha63g104kcal11.9g0g6.3g0g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 21g69kcal0.4g0.6g7.3g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.1g3.2kcal0.1g0.1g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g469kcal33.6g10g33g4.8g
Valittu annoskoko225g234kcal16.8g5g16.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna112g117kcal8.4g2.5g8.3g1.2g
Arvot/100g100g104kcal7.5g2.2g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241398