Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 62g89kcal7.8g0.2g6.4g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g76g49kcal9g3.2g0.2g0g
Soijajauho rasvainen 13g62kcal4.6g3.1g3.1g1.6g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 7.6g24kcal2.2g0.5g1.5g2.3g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)7.6g19kcal1.3g2.6g0.5g2.3g
Seesaminsiemen, kuorineen 7.6g51kcal2g0.5g4.4g0.9g
Leivinjauhe 3.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen10g68kcal0.1g0.1g7.6g0g
Oltermanni, perinteinen38g136kcal9.5g0g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g1011kcal73.4g23.2g69.4g14.2g
Valittu annoskoko225g505kcal36.7g11.6g34.7g7.1g
Annoskoko puolitettuna113g253kcal18.4g5.8g17.4g3.6g
Arvot/100g100g225kcal16.3g5.2g15.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256603