Kaaliporkkanamuhennos

-Pilko kaalit
- Kuori tai pese porkkanat ja suikaloi juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi
- Laita jauhelihat paistumaan pannulle
- Lisää kaalit ja porkkanat kun jauheliha alkaa olemaan n. puoliksi kypsää
- Anna muhia kunnes jauheliha on kypsynyt ja kaalit sekä porkkanat hieman pehmenneet
- Lisää vielä creme bon jour ja sekoita

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maaria80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali104g22kcal1.3g3.5g0.2g2.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g39g11kcal0.2g2.3g0.1g1g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)50g120kcal8.7g0g10g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit31g41kcal0.9g0.6g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g387kcal22.2g12.8g28.8g6.4g
Valittu annoskoko225g194kcal11.1g6.4g14.4g3.2g
Annoskoko puolitettuna113g97kcal5.6g3.2g7.2g1.6g
Arvot/100g100g86kcal4.9g2.8g6.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318996