Pasta e fagioli

Mausta suolalla, persiljalla, tuoreella basilikalla ja mustapippurilla

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.2kcal0.1g1.1g0g0.5g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka6.2g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 230g72g70kcal5g9.3g0.4g4.2g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)78g23kcal0.8g4.7g0.2g0.8g
Makaroni, pasta 23g77kcal2.4g15.6g0.3g0.8g
Pinaatti 7.8g1kcal0.1g0g0g0.1g
Valkosipuli 1.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g441kcal17.6g63.2g10.6g13.4g
Valittu annoskoko225g220kcal8.8g31.6g5.3g6.7g
Annoskoko puolitettuna113g110kcal4.4g15.8g2.7g3.4g
Arvot/100g100g98kcal3.9g14.1g2.4g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462284