Valkokaalisalaatti

Pilko aineet ja sekoita.

Suihkuta oliiviöljy pääle viimeiseksi (10 painnallusta a 1 kcal)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 75g21kcal0.9g3g0.1g1.6g
Kirsikkatomaatti, suomalainen30g6kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Kurkku, tuore25g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Päärynä kuorittu 70g30kcal0.2g5.6g0.1g2.7g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki25g20kcal3.2g0.5g0.5g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu Golden Star)0.3g2.7kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g165kcal9.2g21.2g2.2g9.8g
Valittu annoskoko225g82kcal4.6g10.6g1.1g4.9g
Annoskoko puolitettuna113g41kcal2.3g5.3g0.6g2.5g
Arvot/100g100g37kcal2g4.7g0.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84714