Kukkakaali-juustososekeitto

Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 94g23kcal1.7g2.1g0.3g2.2g
Purjosipuli 12g2.8kcal0.2g0.3g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g23g66kcal4.4g0g5.2g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)2.1g2.1kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g186kcal13g5.6g11g5g
Valittu annoskoko225g93kcal6.5g2.8g5.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna113g47kcal3.3g1.4g2.8g1.3g
Arvot/100g100g41kcal2.9g1.2g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87901