Hernekeitto hirvenjauhelihasta

Laita herneet likoamaan edellisenä iltana.

Laita herneet kiehumaan ja lisää kasvisliemikuutio.

Ruskista jauheliha ja lisää mausteet.

Kaada seos kattilaan ja lisää sipuli.

Tässä vaiheessa itse lisään meiramin.

Mutta sen voi jättää pois kun kaikki ei siitä pidä.

Meiramia voit laittää n. 2 g. Keitä kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis30g34kcal6.6g0g0.9g0g
Herne kuivattu 38g113kcal6.7g18.2g0.4g4g
Sipuli 6.4g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g0.7g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Voi 0.7g5.4kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana451g313kcal27g37.2g4.2g8.2g
Valittu annoskoko226g156kcal13.5g18.6g2.1g4.1g
Annoskoko puolitettuna113g78kcal6.8g9.3g1.1g2.1g
Arvot/100g100g69kcal6g8.2g0.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157110