Hirvi lihakeitto

Laita vesi kiehumaan ja kuori perunat, porkkanat ja sipuli.

Pieni ne ja lisää lihaliemikuution kanssa kiehuvaan veteen.

Mausta makusi mukaan.

Hirven liha on hyvä ruskistaa ja maustaa ennen lisäämistä keittoon, tässä voi käyttää myös valmiiksi kypsennettyä lihaa.

Mitä pidempään malttaa keitellä, sen parempaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Tyllero
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g47g28kcal0.7g6.1g0g0.4g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.9kcal0.1g0.8g0g0.4g
Hirvikäristys47g70kcal9.4g0g2.8g0g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 5.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 19g19kcal0.6g3.4g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana451g247kcal21.8g21.2g6g2.8g
Valittu annoskoko226g124kcal10.9g10.6g3g1.4g
Annoskoko puolitettuna113g62kcal5.5g5.3g1.5g0.7g
Arvot/100g100g55kcal4.8g4.7g1.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200799