Juustokakku

Tämä kakku sopii hyvä karppaajalle ja sitä ei tarvitse paistaa.

Sulata voi ja sekoita siihen Digestive keksi murska.

Peitä irtopoja vuoan pohja seoksella.

Laita kylmiöön jähmettymään.

Laita liivatelehdet 10 minuutiksi kylmään veteen.

Avaa vaniljatanko ja laita siemenet kuuman Baileysin sekaan.

Lisää liivate lämpimään Baileykseen.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää mascasarpone vaahdon sekaan ja vatkaa tasaiseksi.

Lisää jäähtynyt Baileys sekaan tasaiseksi.

Laita seos vuokaan ja jääkaappiin kahdeksi tunniksi. 20 senttinen vuoka on parempi.

Isompaan vuokaan tuplaa täytteen määrä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi60g270kcal3.9g36g12.6g1.9g
Voi, 1 tl, 5 g13g91kcal0.1g0.1g10g0g
Mascarpone (250g)63g326kcal2.8g2.8g33.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl50g170kcal1g1.5g17.5g0g
Baileys, Irish Cream, Original25g88kcal0.8g5g3.9g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g4.5g15kcal0.3g2.4g0.3g0.1g
Liivate 11g39kcal9.6g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana452g1998kcal37g95.6g156g4g
Valittu annoskoko226g999kcal18.5g47.8g78g2g
Annoskoko puolitettuna113g500kcal9.3g23.9g39g1g
Arvot/100g100g442kcal8.2g21.2g34.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261242