Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g72g94kcal11.6g0g5.4g0g
Maustekurkku33g5.4kcal0.2g1g0g0.6g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka22g2.2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g11g1.5kcal0.2g0.2g0g0.1g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 42g124kcal0.6g2.7g12.5g0g
Kananmuna, keitetty 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana451g534kcal32.2g10.6g40.8g2.6g
Valittu annoskoko226g267kcal16.1g5.3g20.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna113g134kcal8.1g2.7g10.2g0.7g
Arvot/100g100g118kcal7.1g2.3g9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302780