Chili-katkarapukastike

-Hienonna sipulit.

-Kypsennä sipulit öljyssä, älä ruskista.

-Mausta chilillä.

-Lisää tomaattimurska, sokeri, ruoka 5 ja kuutioitu juusto.

-Sekoita, kunnes juusto on sulanut.

-Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna.

-Halutessasi viimeistele persiljalla.

-Tarjoa nuudeleiden, pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Pytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, rainbow40g40kcal9.1g0g0.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g27g77kcal5.2g0g6g0g
Ruokakerma Valio 5%22g13kcal0.3g0.6g1.1g0g
Sokeri2.6g11kcal0g2.6g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g110g38kcal1.1g7.1g0.5g0g
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana452g392kcal32.2g23.4g18.2g0.8g
Valittu annoskoko226g196kcal16.1g11.7g9.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna113g98kcal8.1g5.9g4.6g0.2g
Arvot/100g100g87kcal7.1g5.2g4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86752