Lasagne hirven jauhelihasta, nopea

Ruskista sipuli ja jauheliha öljy/valkosipulivoissa.

Lisää tomaatti, ranskankerma (voi korvata kevytkermalla), sulatejuusto, soija, mausteet ja suola.

Kokoa: jauheliha ensin, sitten levy ja taas jauheliha (tulee 3-4 kerrosta).

Valkokastiketta ei tarvita jos käytät tuorepastaa.

Tarvitsee uunissa vain 20 minuuttia 225 jos tuorepasta.

Ripottele päälle mozarellaraaste.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 667g749kcal140.8g0g20g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Jauheliha porsaan 12%333g707kcal60g0g40g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 250g693kcal5g7.5g70g0g
Tomaattimurska, 1 prk333g89kcal2g17.7g0.7g4.7g
Oltermanni sulatejuusto, pehmeästi levittyvä83g258kcal9.2g0.1g23.3g0g
Juusto, mozzarella 83g217kcal15.5g0g16.9g0g
Soijakastike 25g15kcal1.3g2.4g0g0g
Lasagnelevy, euroshopper333g1167kcal40g236.6g4.7g0g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g25g160kcal0.3g0.7g17.7g0g
Rypsiöljy 17g147kcal0g0g16.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4500g8459kcal550.8g539.6g420.4g12.8g
Valittu annoskoko2250g4230kcal275.4g269.8g210.2g6.4g
Annoskoko puolitettuna1125g2115kcal137.7g134.9g105.1g3.2g
Arvot/100g100g188kcal12.2g12g9.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315662