Lohikeitto kaurakermalla

Kuori perunat ja pilko ne pieniksi paloiksi.

Keitä suolavedessä.

Paista lohi uunissa tai pannulla nahkapuoli alaspäin.

Lisää puolikypsien perunoiden sekaan keittojuurekset.

Lisää lohi valmiiseen keittoon paloina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Minnaeve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 600g467kcal10.1g96.6g1.2g6g
Ruoka- kasvisrasvasekoite (kaurasta) (Keiju), annos 200g300g345kcal2.4g16.8g30g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste600g156kcal5.4g28.8g1.8g13.8g
Lohifilee 750g1465kcal140.2g0g101.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4500g4865kcal316.2g284.4g268.4g39.6g
Valittu annoskoko2250g2433kcal158.1g142.2g134.2g19.8g
Annoskoko puolitettuna1125g1216kcal79.1g71.1g67.1g9.9g
Arvot/100g100g108kcal7g6.3g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185908