Kana-papusalaatti

Paista kananpalat kypsiksi öljyssä.

Mausta lopuksi broileri mausteella.

Huuhtele ja valuta pavut.

Kypsennä parsakaali höyryssä.

Laita kaikki kamat suoraan lautaselle tai sekoita kulhossa.

Lisää päälle parmesan lastuja

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan kevyet fileeviipaleet (Karinimen), annos 600g550g523kcal110g0g8.8g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 150g19kcal1.7g1.5g0.3g1.5g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 125g16kcal1.4g1.2g0.3g1.5g
Tomaatti 450g103kcal2.5g15.5g1.4g6.3g
Kurkku, tuore250g25kcal1.5g4.2g0.2g1.7g
Organic mixed beans in water (Biona), annos 240g350g354kcal26.6g58.1g1.8g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 250g88kcal11.5g4.9g0.7g6.2g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g50g194kcal16.5g0g14.2g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g75g675kcal0g0g75g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4500g3991kcal343.4g170.8g205.4g34.4g
Valittu annoskoko2250g1995kcal171.7g85.4g102.7g17.2g
Annoskoko puolitettuna1125g998kcal85.9g42.7g51.4g8.6g
Arvot/100g100g89kcal7.6g3.8g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121787