Kirjolohi filee uunissa

Mausta ranskankerma kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Sitten kala vain uuniin 175-200 asteeseen ja anna olla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Ses
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Fraiche, Ingman, 5%450g360kcal14.4g27g22.5g0g
Kirjolohifile1800g2988kcal300.6g0.2g198g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4500g6696kcal630g54.4g441g0g
Valittu annoskoko2250g3348kcal315g27.2g220.5g0g
Annoskoko puolitettuna1125g1674kcal157.5g13.6g110.3g0g
Arvot/100g100g149kcal14g1.2g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=41876