Ellin Jauhoton Pororulla

5 kananmunaa
erottele keltuaiset erilleen.

vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

kääntele keltuaiset sekaan ja lisää suola.

levitä seos voidellulle leivinpaperille uunipellille.

paista uunissa 200 asteessa kunnes pohja on kullan keltainen.

valmista täyte sekoittamalla juusto ja creme fraiche, pororouhe ja pilkottu sipuli keskenään ja lisäämällä pari liivatelehteä seokseen tarvittaessa.

levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle ja kääri rullalle kääretortun tavoin.

anna asettua hetki, leikkaa viipaleiksi ja nauti!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Mmmei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 901g1286kcal112.7g2.7g92.4g0g
Savuporo tuorejuusto (Creme bonjour), annos 8g601g1562kcal27g21g162.2g0g
Kevyt creme fraiche (Ehrmann), annos 50g300g358kcal9.6g12.3g30g0g
Poron kylmäsavurouhe (Kylmänen), annos 120g225g417kcal58.6g1.1g20.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g222g60kcal2.9g10.7g0.4g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4500g7364kcal421.6g95.6g610.6g7.6g
Valittu annoskoko2250g3682kcal210.8g47.8g305.3g3.8g
Annoskoko puolitettuna1125g1841kcal105.4g23.9g152.7g1.9g
Arvot/100g100g164kcal9.4g2.1g13.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464870