Kylmä katkarapukastile

Sulata pussillinen pakastettuja katkarapuja, silppua ravut tai laita kokonaisina kippoon.

Lisää silputtu sipuli (puna/tai salotti), kermaviili ja tilli, sekä ripaus suolaa ja sitruunapippuria.

Pidä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Sopii kalalle, kuin uuniperunalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 320g275kcal9.9g14.1g19.2g0g
Katkarapu, rainbow1440g1440kcal331.2g0g13g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Tilli, tuore 80g24kcal3g0.7g0.6g1.7g
Suola, annos 3g3.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g8g14kcal0.6g2.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4502g3722kcal699.8g73.2g67.4g17g
Valittu annoskoko2251g1861kcal349.9g36.6g33.7g8.5g
Annoskoko puolitettuna1126g931kcal175g18.3g16.9g4.3g
Arvot/100g100g83kcal15.5g1.6g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173889