Kukkakaaliriisi intialaisittain

Hienonna kukkakaali esim yleiskoneessa.

Pilko sipuli ja kuullota pannulla.

Lisää valkosipuli ja mausteet, anna hautua hetken.

Lisää kukkakaali ja öljyä (voita), jos tarpeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Akpatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1696g408kcal30.7g37.3g5.1g39g
Sipuli 399g121kcal5g19.1g0.8g6.8g
Valkosipuli 80g86kcal6.3g13g0.5g1.7g
Oliiviöljy 40g353kcal0g0g39.9g0g
Garam Masala (Santamaria), annos 44g40g124kcal3.4g23.1g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4508g2183kcal90.8g185g96.6g95g
Valittu annoskoko2254g1092kcal45.4g92.5g48.3g47.5g
Annoskoko puolitettuna1127g546kcal22.7g46.3g24.2g23.8g
Arvot/100g100g48kcal2g4.1g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411664