Pikku-vaniljaviinerit

Lehtitaikinalevyt leikataan kolmeen osaan.

Vaniljakastike valmistetaan 1/2 nesteellä (2dl maitoa per pussi) ja annetaan seista 10min jääkaapissa.

Taikinanpalalle lisätään vaniljakastikettakastiketta ja hillosilmä, voidellaan munalla ja koristellaan raesokerilla.

Uunissa 225 asteessa kunnes kullanruskeita.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyt Pirkka, 500 g 6 levyä1341g4694kcal87.2g442.6g295.1g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl78g102kcal10.1g0.4g6.7g0g
Vaniljakastikejauhe, kevyt, 1 pss 22 g (Blå band), annos 22g59g331kcal1.2g38.4g19.5g0.5g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 537g229kcal18.1g25.8g5.4g0g
Sokeri 67g272kcal0g67g0g0g
Aprikoosimarmeladi (Saarioinen)174g331kcal0.7g80.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4512g11919kcal234.6g1308.8g653.4g1g
Valittu annoskoko2256g5959kcal117.3g654.4g326.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna1128g2980kcal58.7g327.2g163.4g0.3g
Arvot/100g100g264kcal5.2g29g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186587