JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g1434g430kcal14.3g86g2.9g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g574g516kcal28.7g86g5.7g2.3g
Valkosipuli 91g98kcal7.2g14.8g0.5g1.9g
Basilika, tuore 24g6.5kcal0.7g0.3g0.2g0.4g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g24g31kcal0.7g5g1.4g3.3g
Timjami 24g68kcal2.2g6.4g1.8g8.8g
Sokeri 57g233kcal0g57.3g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 24g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.8g13kcal0.5g1.8g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4512g2793kcal108.6g515.2g25.4g36g
Valittu annoskoko2256g1396kcal54.3g257.6g12.7g18g
Annoskoko puolitettuna1128g698kcal27.2g128.8g6.4g9g
Arvot/100g100g62kcal2.4g11.4g0.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382