Kolmen riisin risotto

Kuullota huuhdottua riisiä öljytilkassa.

Lisää silputtu sipuli ja hauduta hetkinen.

Lisää vettä ja valkoviiniä pari desiä kerrallaan sitä mukaa kun riisi imee sitä.

Ekaan vesierään lisää myös kasvisfondi.

Anna poreilla kypsäksi, n. 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen riisi, luomu (Makrobios), annos 50g113g359kcal9.7g76.6g1.7g7.9g
Musta riisi luomu (Makrobios), annos 100g113g408kcal8.4g85.8g2.8g3.8g
Basmatiriisiä Himalajalta luomu reilunkaupan169g591kcal14.2g128.4g0.2g1.7g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g63g76kcal1.6g3.8g5.7g0.9g
Sipuli (kuorittu)270g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Valkoviini kuiva 394g270kcal1.2g2.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1126g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4518g3753kcal77.2g620g44.4g37.8g
Valittu annoskoko2259g1877kcal38.6g310g22.2g18.9g
Annoskoko puolitettuna1130g938kcal19.3g155g11.1g9.5g
Arvot/100g100g83kcal1.7g13.7g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225275