Porojauhelihakastike

Paista kantarellit poistaen liian nesteen.

Lisää joukkoon porojauheliha ja vaikka tähteeksi jäänyt kypsä porsaanfileepala pilkottuna.

Tee kastike erikseen pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta kanaliemikuutioilla, mascarponejuustolla ja kasvirasvasekoitteella.

Tarkista maku.

Tarjoile keitettyjen perunoiden ja puolukkahillon kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Senora

Senora sanoi...

Osa aineksista on arvioitu, ei punnittu. Esim. voita vähentämällä saa tietysti kevyempää. Näin sain kuitenkin käytettyä tähteeksi jääneen kuivan porsaanfileepalan mukavasti ja halusin tehdä maistuvaa ruokaa miehelleni.

tiistai 21.10.2014 klo 09:19

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porojauheliha, Pirkka376g526kcal86.4g0g18.8g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 150g188kcal31.5g0g6.8g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g451g108kcal8.1g13.5g2.3g8.6g
Herkkusienikastike Knorr 22 g/pss66g258kcal7.9g31.7g11.2g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)30g78kcal3.9g3.6g5.4g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 751g0kcal0g0g0g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g300g255kcal4.2g13.2g21g0.9g
Mascarpone,italialainen tuorejuusto 100g75g75kcal2.3g1.9g40.6g0g
Voi 60g436kcal0.7g0.2g48.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4518g3847kcal290g128.2g309.8g19.2g
Valittu annoskoko2259g1924kcal145g64.1g154.9g9.6g
Annoskoko puolitettuna1130g962kcal72.5g32.1g77.5g4.8g
Arvot/100g100g85kcal6.4g2.8g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443653