Bolognesekastike

Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta tässä vaiheessa jauhelihamausteella.

Lisää tomaattimurska ja haluamasi mausteet (valkosipuli, pippuri, timjami, basilika jne...) ja anna hautua n. 30 min.

Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Oliiviöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen70g98kcal13.3g0g4.9g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g141g49kcal1.4g9.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana452g326kcal29.8g19.6g14g0.4g
Valittu annoskoko226g163kcal14.9g9.8g7g0.2g
Annoskoko puolitettuna113g82kcal7.5g4.9g3.5g0.1g
Arvot/100g100g72kcal6.6g4.3g3.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115413