Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)64g147kcal12.2g0g10.9g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)63g29kcal1.1g5g0.5g1g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Vesi32g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g48g159kcal6.3g30.9g1.4g4.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g2.9kcal0.1g0.6g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana452g694kcal40.6g75.6g25.6g11.2g
Valittu annoskoko226g347kcal20.3g37.8g12.8g5.6g
Annoskoko puolitettuna113g174kcal10.2g18.9g6.4g2.8g
Arvot/100g100g153kcal9g16.7g5.7g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786