Jauhelihacannellonit

1. Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Raasta porkkanat.

Kuullota sipulit.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää porkkanaraaste, tuorejuusto ja mausteet- sekoita tasaiseksi.

Anna jäähtyä hetki ja lisää puolet juustoraasteesta.

2. Voitele uunivuoka öljyllä.

Täytä cannelloniputket jauhelihatäytteellä ja asettele ne suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan.

3. sekoita paseerattu tomaatti ja ruokakerma keskenään ja mausta timjamilla, suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kastike cannellonien päälle ja väleihin.

Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.

4. Kypsennä 200 asteessa uunin alaltasolla noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Lumia06
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cannelloni rulla (Myllyn paras), annos 10g28g98kcal3.7g19.7g0.4g0.8g
Sipuli 14g4.1kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.3kcal0.1g1.3g0g0.6g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen45g63kcal8.5g0g3.1g0g
Tuorejuusto kevyt, italian yrtit (Pirkka), annos 20g20g36kcal1.1g1.3g3g0.7g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g17g61kcal4.7g0.3g4.6g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g56g14kcal0.7g2.4g0.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)23g36kcal0.6g0.6g3.4g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana452g639kcal39.2g52.6g29.2g4.6g
Valittu annoskoko226g320kcal19.6g26.3g14.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna113g160kcal9.8g13.2g7.3g1.2g
Arvot/100g100g141kcal8.7g11.6g6.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348027