Tonnikalacannelonit

-Kuori ja hienonna sipuli.

-Valuta tonnikalan öljy pannulle.

Lisää sipulit ja anna kuulottua hetki.

-Lisää pannulle tonnikala ja tomaattimurska, mausteet (kuivattua tilliä 1/2 tl, sitruunapippuria 1/2 tl, sokeria 1/2 tl ja 2 valkosipulinkynttä).

-Anna kastikkeen hiukan jäähtyä.

-Täytä cannelonit pikkulusikalla (aseta putkilo vuoan pohjaa vasten ja täytä se täyteen).

-Kaada pinnalle ruokakerma ja juustoraaste.

-Kypsennä uunin alatasolla n 25-30 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)25g88kcal3.2g17.5g0.4g0.7g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)50g82kcal12.5g0.5g3.3g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g75g30kcal1.3g6.1g0.1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 6-11 % 13g19kcal1g0.6g1.4g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%50g60kcal1.5g2.3g5g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper8.7g25kcal2.3g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana452g610kcal43.8g54.4g24g1.6g
Valittu annoskoko226g305kcal21.9g27.2g12g0.8g
Annoskoko puolitettuna113g153kcal11g13.6g6g0.4g
Arvot/100g100g135kcal9.7g12g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281961