Lassakama

Ruskista jauheliha ja laita kuutioidut sipuli, paprika ja kesäkurpitsa sekaan.

Anna hautua vähän aikaa ja lisää koskenlaskija ja ruokakerma.

Mausta lihaliemijauheella ja pippurilla.

Kaada seos uunivuokaan ja laita juustoraaste päälle.

Kypsennä, kunnes juusto on ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1810 grammaa

Marsupila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%50g85kcal10g0g5g0g
Juusto, Valio arkijuusto20g66kcal5.4g0g4.8g0g
Kesäkurpitsa zucchini 104g19kcal0.6g2.6g0.4g0.7g
Paprika punainen 13g3.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)13g20kcal0.3g0.3g1.9g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g14g39kcal2.6g0g3g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana453g515kcal38.2g8g35.2g2.2g
Valittu annoskoko226g257kcal19.1g4g17.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna113g129kcal9.6g2g8.8g0.6g
Arvot/100g100g114kcal8.4g1.8g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283712