Krakovanmakkarakeitto

Perunoita 5 kpl
krakovanmakkaraa 2 kpl
keitinvettä 0,7l
lihaliemikuutio
keittojuureksia 200g
pernat kuoritaan ja kiehumaan
Krakovanmakkarat pienennetään ja paistetaan.

suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 53g29kcal0.8g7g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio Maggi2.8g7.9kcal0.3g0.2g0.6g0g
Krakovanmakkara, Dulano 375g30g60kcal4.3g0.3g4.3g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste31g7.8kcal0.3g1.5g0.1g0.9g
Vesi109g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana452g209kcal11.4g18g10.2g2.8g
Valittu annoskoko226g105kcal5.7g9g5.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna113g52kcal2.9g4.5g2.6g0.7g
Arvot/100g100g46kcal2.5g4g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324257