Kesäkurpitsa-jauhelihakiusaus

Sekoita keskenään ruskistettu kuutioiksi paloiteltu kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipulinkynnet ja chilijauheella maustettu ruskistettu jauheliha.

Lisää kuutiodut tomaatit ja fetajuusto.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin 200C n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 302 grammaa

Anita18
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa75g13kcal0.3g1.9g0.4g0.5g
Sipuli, paistettu 15g15kcal0.2g0.7g1.2g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g48g10kcal0.3g1.8g0.1g0.7g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 38g112kcal6.7g0.4g9.4g0g
Juustoraaste emmental punaleima9g35kcal2.6g0g2.7g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 38g52kcal7g0g2.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3g27kcal0g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana453g531kcal34.4g10g38.8g3g
Valittu annoskoko227g265kcal17.2g5g19.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna113g133kcal8.6g2.5g9.7g0.8g
Arvot/100g100g117kcal7.6g2.2g8.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293945