Mandariinikakku

Kuori mandariinit ja kalttaa niistä valkea-aines pois.

Pilko pieniksi kuoret ja purista mehu mandariineista.

Vaahdota munat ja sokeri.

Llisää siihen öljy varovasti sekoittaen.

Lisää kuivat aineet jossa on mandariininkuoren palat mukana sekoitettuna jauhoihin.

Kaada mandariinimehu taikinaan - tarkaista taikinan löysyys.

Jos liian vetelää lisää vähän jauhoja.

Saa olla valuvaa mielellään - tulee pehmeämpi.

Voitele 3 vuokaa ja kaada taikina niihin.

Paista n. tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mandariini (kuorineen)34g11kcal0.1g2.3g0.1g0.5g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)100g139kcal11.1g0.4g10.4g0g
Sokeri 37g151kcal0g37.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.6g6.3kcal0g1.5g0g0g
Leivinjauhe 1.6g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 41g139kcal4.1g28.4g0.5g1.4g
Rypsiöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana453g1098kcal30.8g140.8g44.6g3.8g
Valittu annoskoko227g549kcal15.4g70.4g22.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna113g275kcal7.7g35.2g11.2g1g
Arvot/100g100g242kcal6.8g31.1g9.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445566