Feta-jauhelihapastavuoka

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipuli, timjami ja paprikajauhe.

Anna sipulin kuullottua hetki.

Lisää sitten tomaattimurska ja hauduta hetki.

Murskaa joukkoon fetajuusto ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon keitetyt makaroni ja kaada makaroni-jauhelihaseos kevyesti voideltuun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste ja paista 180 asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia niin, että juusto sulaa ja saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Joriia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 63g60kcal1.9g12.2g0.2g0.6g
Jauheliha, sika-nauta 63g138kcal10.9g0g10.6g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)63g16kcal0.6g3.4g0g0.9g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Salaattijuusto yrttiöljyssä 25% (Xtra), annos 100g16g47kcal2.5g0.3g3.9g0g
Edam-juusto (Baltic prinsess), annos 20g16g51kcal4.4g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana453g629kcal40.8g32.6g36.8g3.2g
Valittu annoskoko227g315kcal20.4g16.3g18.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna113g157kcal10.2g8.2g9.2g0.8g
Arvot/100g100g139kcal9g7.2g8.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460777