Ihana kesäkurpitsavuoka

500g paistijauhelihaa
öljyä paistamiseen
1 kg kesäkurpitsa
2 reilunkokoista sipulia
140g tomaattipyrettä
1dl vettä
4 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
1 tl oreganoa
1 pss (150g) emmental punaleima raastetta

Viipaloi kesäkurpitsa reiluiksi viipaleiksi, paista öljyssä kullanvärisiksi, laita niistä puolet uunivuoan pohjalle ja puolet odottamaan lautaselle.

Ruskista jauheliha ja hienn.

Sipulit ja valkosipulin kynnet.

Lisää pannulle tomaattipyree, vesi ja mausteet, anna hautua n. 10 min., jonka jälkeen voit kaataa seoksen kesäkurpitsojen päälle.

Lado pinnalle loput kesäkurpitsaviipaleet ja reilusti juustoraastetta.

Kypsennä 175 astetta n. 35 min. Anna vetäytyä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Eija62
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%110g186kcal21.9g0g11g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g31g23kcal1.4g4g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.1g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g1.1g2.5kcal0.1g0.4g0g0g
Oregano, kuivattu 1.1g3.3kcal0.1g0.2g0.1g0.5g
Emmental punaleima raaste Ingman 100g33g128kcal9.5g0.2g9.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana453g763kcal67g12.8g48g2g
Valittu annoskoko227g382kcal33.5g6.4g24g1g
Annoskoko puolitettuna113g191kcal16.8g3.2g12g0.5g
Arvot/100g100g168kcal14.8g2.8g10.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136556