Kesäkurpitsa-juustokeitto

Kuumenna rasva kattilassa.

Laita kattilaan kuorineen kuutioidut kesäkurpitsat ja hienonnettu purjo, ja pehmennä.

- Lisää vesi, kanafondi ja sulatejuusto pieninä palasina.

Hauduta n. 10 min.

- Tee suurus sekoittamalla vehnäjauhot ja kerma, ja suurusta keitto.

- Mausta keitto basilikalla ja timjamilla, ja anna kiehua vielä muutaman minuuttin.

-Halutessasi soseuta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Hile84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 84g15kcal0.5g2.1g0.3g0.6g
Purjosipuli 28g6.4kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%14g35kcal2.1g0.4g2.8g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kanafondi makutiiviste (Knorr), annos 29g4.1g2.4kcal0.1g0.3g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 84g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g7g8.4kcal0.2g0.3g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.8g10kcal0.3g2g0g0.1g
Voi 2g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana453g183kcal7.4g11.6g11.8g2.6g
Valittu annoskoko227g92kcal3.7g5.8g5.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna113g46kcal1.9g2.9g3g0.7g
Arvot/100g100g40kcal1.6g2.6g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253977