Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore75g23kcal0.5g4.1g0.1g1g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Sokeri32g129kcal0g31.8g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g95g361kcal6.7g47.8g15.4g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana454g1027kcal14.4g167.4g31g5.4g
Valittu annoskoko227g514kcal7.2g83.7g15.5g2.7g
Annoskoko puolitettuna114g257kcal3.6g41.9g7.8g1.4g
Arvot/100g100g226kcal3.2g36.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296847