Tattari-tuorepuuro

1. Huuhtele tattarisuurimot huolellisesti ja laita ne yöksi likoamaan veteen jääkaappiin.

2. Huuhtele aamulla tattarisuurimot.

Laita blenderiin tattarisuurimot, banaani, puolikas omena, 2/3 marjoista.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää tarvittaessa nestettä, mikäli seos tuntuu liian paksulta.

3. Lisää annoksen päälle lautaselle loput marjat ja pilkottu puolikas omena.

Mausta ja makeuta halutessasi kanelilla ja stevialla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 605 grammaa

Ricutzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimoita, kokonaisia (Gogreen), annos 50g32g105kcal3.5g20.7g0.6g1.9g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g45g38kcal0.5g8.2g0.2g0.8g
Omena, keskikokoinen 200g75g26kcal0.1g5.3g0.2g1.3g
Marja keskiarvo 75g36kcal0.5g5.4g0.4g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana454g409kcal9.2g79.2g2.8g13.2g
Valittu annoskoko227g205kcal4.6g39.6g1.4g6.6g
Annoskoko puolitettuna114g102kcal2.3g19.8g0.7g3.3g
Arvot/100g100g90kcal2g17.5g0.6g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437483