Tonnikalapasta

Paista kasviksia kuumalla pannulla öljyssä sen verran, että ne sulavat.

Lisää joukkoon tonnikala.

Kaada joukkoon ruokakerma ja paloiteltu Koskenlaskija.

Voit maustaa vielä esim.

pippurisekoituksella ja yrteillä.

Kuumenna niin kauan, kunnes juusto on sulanut.

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan ja yhdistä tonnikalaseokseen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Fiona08
AineksetMääräEnergiaPHRK
Megamix kasvissekoitus (pakaste), Kesäpöytä 1/2 pss626g175kcal8.1g30.6g1.9g18.8g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%500g550kcal13.5g13.5g50g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto167g467kcal31.7g0g36.7g0g
Ruisraketti makaroni (päivitetty) (Myllyn Paras)417g1397kcal50.5g274g9.6g29.2g
Tonnikala vedessä 500g523kcal112.3g0g7.5g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 50g443kcal0g0g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4520g7109kcal432.2g636.2g311.4g96g
Valittu annoskoko2260g3555kcal216.1g318.1g155.7g48g
Annoskoko puolitettuna1130g1777kcal108.1g159.1g77.9g24g
Arvot/100g100g157kcal9.6g14.1g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81047